FI  |  EN

FI  |  EN

NordicHub-klusterikoulutussarja järjestetään syksyllä 2021

2.9.2021

NordicHub & Engage//Innovate järjestävät maksuttoman NordicHub-klusterikoulutuskokonaisuuden syys-lokakuussa 2021. Koulutussarjan tavoitteena on edistää suomalaista klusterityötä työpaikkojen luomiseksi, investointien houkuttelemiseksi ja maailmanlaajuisen kasvun nopeuttamiseksi. Klusterikoulutukset parantavat ymmärrystä siitä, mitä klusterit ovat ja millaista lisäarvoa ne voivat tuoda, esimerkiksi luomalla yhteistyötä ja uusia kansainvälisiä kontakteja klustereiden jäsenille, lisäämällä kasvua ja vientiä, sekä parantamalla tuottavuutta ja innovaatioastetta. Vahva klusterityö ja laajat verkostot mahdollistavat yrityksille paremman näkyvyyden ja kilpailukyvyn kasvattamisen globaaleilla markkinoilla.

Virtuaalisesti järjestettävät tilaisuudet tarjoavat työkaluja ja neuvoja klustereiden perustamiseen, toimintaan, kehittämiseen ja johtamiseen. Webinaareissa keskitytään klusterien kehittämistyön parhaisiin kansainvälisiin käytäntöihin. 28.10.2021 klo 9:00-12:00 (EEST) järjestettävässä tilaisuudessa keskustellaan lisäksi Suomen kansallisen klusteriohjelman kehittämisestä.

Kouluttajana toimii Engage//Innovaten asiantuntija Christian Rangen, jolla on laajaa osaamista muun muassa klustereiden parissa tehtävästä työstä, kansallisten klusterilinjausten laatimisesta ja klusterikouluttamisesta. Koulutussarja on suunnattu kaikille klustereiden kehittämisestä ja kasvun edistämisestä kiinnostuneille.

Koulutukset järjestetään Zoom-alustalla englanniksi. Ilmoittautuminen NordicHub-klusterikoulutuskokonaisuuteen on käynnissä koulutussarjan verkkosivuilla.

Lisätietoja:
NordicHub- klusterikoulutussarjan verkkosivut