FI  |  EN

FI  |  EN

Tapahtuma lisäarvon luomisesta älykkään erikoistumisen ja alueiden välisten kumppanuuksien kautta

24.9.2021

Itä- ja Pohjois-Suomen elinkeinot muutoksessa -yhteistyöryhmä (ELMO) järjestää webinaarin älykkään erikoistumisen (S3) temaattisista kumppanuuksista tiistaina 29. syyskuuta 2021 klo 13.00-14.30 (EEST). Tapahtuman tarkoituksena on tuoda yhteen Itä- ja Pohjois-Suomen toimijoita, jotka ovat mukana älykkään erikoistumisen temaattisten alustojen kumppanuuksissa ja kuulla heidän kokemuksiaan ja vinkkejään siitä, kuinka alueen TKI- ja elinkeinotoiminnalle voidaan luoda lisäarvoa kumppanuuksien kautta.

Tapahtumassa on mukana META Groupin erityisasiantuntija Anita Tregner, joka jakaa tietämystään älykkään erikoistumisen kumppanuuksista ja pian julkistettavasta alueiden välisten innovaatioinvestointien välineestä (Interregional Innovation Investments, I3). Tregner on erittäin kokenut tutkimus- ja innovaatiokentän EU-projektitoimija. Tällä hetkellä hän työskentelee Euroopan komission aluepolitiikan pääosaston toimeksiannon parissa, joka edistää älykkään erikoistumisen foorumin siirtämistä Yhteisen tutkimuskeskuksen alaisuudesta aluepolitiikan pääosaston alaisuuteen ja tukee älykkään erikoistumisen kumppanuuksien kehittämistä.

Tilaisuus on avoin kaikille ja siihen ei ole ennakkoilmoittautumista.

Lisätietoja:
Tapahtuman verkkosivut