FI  |  EN

FI  |  EN

EU4Health-ohjelman rahoitushaut käynnissä 25. tammikuuta asti

22.10.2021

EU4Health (EU4H) -ohjelman toinen rahoitushakukierros on käynnistynyt. Funding and Tenders -portaalin kautta haettavissa on nyt vuoden 2021 työohjelman alaista rahoitusta, jota on tarjolla yhteensä 7 miljoonaa euroa. Rahoitushaku on käynnistynyt 14. lokakuuta ja se jatkuu 25. tammikuuta 2022 klo 17.00 Brysselin aikaa asti.

EU4Health-ohjelman rahoitus on suunnattu terveysalan organisaatioille, kansalaisjärjestöille, viranomaisille sekä kansainvälisille järjestöille, ja sen kautta pyritään rahoittamaan erilaisia terveyden edistämistä ja sairauksien ennaltaehkäisyä koskevia hankkeita. Ohjelmaan sisältyy hakuja 13 teemalla, joiden aihepiirejä ovat mm. terveysdata, terveelliset elämäntyylit, HIV, infektiot, mielenterveys, syöpä ja genomiikka.

Lisätietoja:
Komission tiedote
Tietoa EU4H-ohjelman avautuneista hauista HADEA:n verkkosivuilla
Käynnistyneet haut Funding and Tenders -portaalissa