FI  |  EN

FI  |  EN

Tapahtuma kestävän kehityksen tavoitteiden toteuttamisesta paikallisella tasolla

5.10.2021

Sevillan, Bratislavan, Oulun, Reggio Emilian, Valencian ja Turun kaupungit järjestävät yhdessä Euroopan komission Yhteisen tutkimuskeskuksen kanssa tapahtuman YK:n kestävän kehityksen tavoitteiden sisällyttämisestä paikalliseen päätöksentekoon. Webinaarimuotoinen tapahtuma on osa Euroopan alueiden ja kaupunkien viikon virallista ohjelmaa, ja sen ajankohta on 14. lokakuuta 2021 klo 11.30–13.00 CEST.

Euroopan unioni on sitoutunut sisällyttämään kestävän kehityksen tavoitteet politiikkaansa, ja se tunnustaa monitasoisen hallinnon merkityksen EU-politiikan suunnittelussa ja toteuttamisessa. Yhteisen tutkimuskeskuksen URBAN2030-projektin tavoitteena on kerätä tietoa tavoista, joilla kestävän kehityksen tavoitteita voidaan edistää paikallisyhteisöissä. Tässä webinaarissa projektiin osallistuvat kaupungit esittelevät kokemuksiaan ja keskustelevat kestävän kehityksen tavoitteiden sisällyttämisestä paikallisiin strategioihinsa ja toimiinsa. Tapahtumassa etsitään ratkaisuja siihen, kuinka kaupungit voisivat paremmin osallistaa sidosryhmiä ja yhteisöjä mukaan edistämään kestävän kehityksen tavoitteiden toteutumista paikallistasolla.

Ilmoittautuminen tapahtumaan on käynnissä.

Lisätietoja:
Tapahtuman verkkosivut
Tietoa URBAN2030-projektista Yhteisen tutkimuskeskuksen sivuilla