FI  |  EN

FI  |  EN

Paikallis- ja alueviranomaisille suunnattu Kansainvälisten kumppanuuksien foorumi järjestetään marraskuussa

17.11.2021

Euroopan komissio ja Euroopan alueiden komitea (AK) järjestävät EU:n ja sen kumppanimaiden paikallis- ja alueviranomaisille tarkoitetun Kansainvälisten kumppanuuksien foorumin 29.–30. marraskuuta 2021. Seitsemättä kertaa järjestettävän tapahtuman teemoja ovat tänä vuonna kestävä ja vihreä elpyminen sekä osallistuva kansalaisuus ja hyvä hallinto. Tapahtuma järjestetään yksinomaan verkossa.

Komission ja AK:n yhteistyönä toteutettava foorumi tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden edistää vuoropuhelua ja yhteistyötä Euroopan unionin instituutioiden ja jäsenmaiden paikallis- ja alueviranomaisten välillä. Tapahtuman avaa EU:n kansainvälisistä kumppanuuksista vastaava komissaari Jutta Urpilainen.

Rekisteröityminen tapahtumaan on käynnissä tapahtuman verkkosivuilla.

 

Lisätietoja:
Tapahtuman verkkosivut