FI  |  EN

FI  |  EN

Rekisteröityminen Arctic Futures Symposiumiin on käynnissä

9.11.2021

International Polar Foundation yhteistyökumppaneineen järjestää vuosittaisen Arctic Futures Symposiumin Brysselissä ja virtuaalisesti. Arctic Futures Symposium kokoaa yhteen arktiset sidosryhmät keskustelemaan arktisista asioista. Tänä vuonna Arctic Futures Symposium keskittyy seuraaviin aiheisiin:

  • Arktinen hallinto
  • Arktinen nuoriso, väestö ja työvoima
  • Arktisten alueiden kyky sopeutua ilmastonmuutokseen
  • Arktiset alueet kestävämpinä paikkoina tehdä liiketoimintaa

Symposium pyritään järjestämään hybriditapahtumana pandemiatilanteen salliessa. Niiltä osallistujilta, jotka haluavat osallistua paikan päällä Brysselissä, vaaditaan COVID-passi ja voimassa oleva kuvallinen henkilöllisyystodistus symposiumiin osallistumiseksi. Tapahtumaa on mahdollista seurata myös virtuaalisesti.

Symposiumin yhteydessä järjestetään sivutapahtumia, joiden tarkoituksena on luoda ja edistää yhteyksiä arktisen alueen sidosryhmien ja suuren yleisön välille. Symposiumin yhteydessä järjestettävä Arctic Shorts -elokuvailta järjestetään lähikuukausina Brysselissä Kuvataidekeskuksessa BOZARissa. Tarkempaa tietoa elokuvaillasta tullaan julkaisemaan ​​tapahtuman verkkosivuilla.

Tapahtuma on maksuton ja siihen ilmoittautuminen on käynnissä. Symposiumin koko ohjelma julkaistaan ​​tulevina viikkoina.

 

Lisätietoja:
Tapahtuman verkkosivut
Rekisteröityminen tapahtumaan