FI  |  EN

FI  |  EN

Asiantuntijahaku CBE JU -ohjelman tiedekomiteaan on auki

13.1.2022

Circular Bio-based Europe Joint Undertaking (CBE JU) hakee asiantuntijoita tiedekomiteaansa. CBE JU on kiertotalous ja biopohjaisia projekteja rahoittava Euroopan unionin ja Bio-based Industries Consortiumin (BIC) kumppanuushanke, joka toimii Horisontti Eurooppa -puiteohjelman alaisuudessa.

Tiedekomitea on CBE JU:n neuvoa-antava elin, jonka tehtävänä on tarjota lausuntoja kumppanuushankkeen toiminnasta Horisontti Euroopan linjojen mukaisesti. Komitean jäsenyys kestää kolme vuotta, jonka jälkeen on mahdollisuus kolmen vuoden jatkokauteen.

CBE JU hakee tiedekomiteaansa asiantuntijoita, joilla on kokemusta yhdestä tai useammasta kumppanuuden kohdealasta. Tehtävässä edellytetään hyvää englannin kielen taitoa. Lisätietoja vaatimuksista alla olevista linkeistä.

Asiantuntijahaku päättyy 23.1.2022 kello 12:00 CET.

Lisätietoja ja hakukuulutus:
Lisätietoja
Hakukuulutus