FI  |  EN

FI  |  EN

European City Facility -ehdotuspyyntö on auki

21.1.2022

EU:n ympäristö- ja ilmastotoimien rahoitusohjelma LIFE:n Clean Energy Transition -alaohjelmaan sisältyvän European City Facility (EUCF) -ohjelmaehdotusten haku on käynnissä. Rahoitusta on tarjolla yhteensä 16 miljoonaa euroa.

Haku on suunnattu kunnille, kaupungeille ja niiden ryhmittymille, jotka haluavat kehittää kestäviin energiamuotoihin liittyvien hankkeidensa rahoitus- ja investointikonsepteja. EUCF-rahoitusväline tarjoaa taloudellista tukea ja tukipalveluita näiden konseptien kehittämiseen.

Ehdotuspyynnöstä kiinnostuneille järjestettiin virtuaalinen infotilaisuus 13. joulukuuta 2021. Tallenne tapahtumasta on saatavilla infotilaisuuden verkkosivuilla.

Hakuaika päättyy 3. maaliskuuta klo 17:00 CET.

Lisätietoja:
Komission tiedote
Ehdotuspyyntö
Infotilaisuuden tallenne