FI  |  EN

FI  |  EN

Horizon Impact Award -palkintohaku on auki

21.1.2022

Euroopan komissio on avannut vuoden 2022 Horizon Impact Award -haun. Tarkoituksena on palkita EU-rahoitusta saaneita projekteja ja hankkeita, joiden vaikutukset ovat olleet yhteiskunnallisesti merkittäviä Euroopassa ja sen ulkopuolella.

Palkintoa hakevien hankkeiden tulee olla toiminut joko Horisontti 2020 (Horizon 2020) tai sitä edeltäneen seitsemännen puiteohjelman (7th Framework Programme) alaisuudessa. Osallistuvien hankkeiden tulee olla päättynyt ennen hakuajan umpeutumista, ja hakijoiden tulee tarjota todisteet hankkeensa vaikutuksista. Kilpailuun voivat osallistua kaikki yhteisöt ja henkilöt, jotka ovat toimineet ehdot täyttävissä hankkeissa.

Horizon Impact Award -kilpailussa palkitaan 6 hanketta, joista kukin saa 25 000 euroa. Voittajat julistetaan palkintojuhlassa Brysselissä vuoden 2022 aikana.

Hakuaika päättyy 8. maaliskuuta klo 17:00 CET.

Lisätietoja:
Komission tiedote
Hakuportaali