FI  |  EN

FI  |  EN

Maaperämission ehdotuspyynnöt ovat käynnistyneet

19.1.2022

Euroopan komissio etsii ratkaisuja ja innovaatioita maaperän elvyttämiseksi ja sen suojelemiseksi. Maaperämission ohjelmaehdotusten haku on käynnistynyt ja jaossa on yhteensä 62 miljoonaa euroa. Ohjelmahaku on suunnattu muun muassa yrityksille, tutkimuslaitoksille, julkishallinnon organisaatioille, sekä kansalaisjärjestöille.

Maaperämission tarkoituksena on rahoittaa projekteja, joiden avulla päästään lähemmäksi komission terveen maaperän tavoitetta vuoteen 2030 mennessä. Lisäksi missiolla halutaan tukea tutkimusta maaperän terveyden ja terveellisen ruoan välisestä suhteesta.

Komissio järjestää keskiviikkona 19.1. klo 14:00-16:00 CET virtuaalisen infotilaisuuden maaperämissiosta, sekä sen tuki- ja rahoitustoimista. Tilaisuus julkaistaan myös tallenteena myöhempää katsomista varten.

Ehdotuspyyntöjen hakuaika päättyy 24. maaliskuuta.

Lisätietoja:
Komission tiedote
Hakuohjeet
Virtuaalinen infotilaisuus/tallenne