FI  |  EN

FI  |  EN

Rekisteröityminen NSPA-foorumiin on käynnissä

31.1.2022

Vuoden 2022 NSPA-foorumi järjestetään 24.-25.3.2022 Skellefteåssa, Ruotsin Västerbottenissa ja rekisteröityminen on nyt käynnissä. Foorumissa keskitytään pohjoismaisen yhteistyön vahvistamiseen sekä NSPA-alueen mahdollisuuksiin edistää kestävää kehitystä EU:ssa. NSPA-alueet ovat vihreän siirtymän etulinjassa, muun muassa sähköistämisen, biotalouden, sekä ainutlaatuisen innovaatiojärjestelmänsä kautta. 

Northern Sparesly Populated Areas (NSPA) -verkosto yhdistää Pohjois-Ruotsin, Pohjois-Norjan ja Itä- ja Pohjois-Suomen 13 pohjoista harvaan asuttua aluetta. Verkosto pyrkii lisäämään EU:n instituutioiden ja muiden sidosryhmien tietoisuutta NSPA-alueesta, sen erityisolosuhteista ja mahdollisuuksista, sekä vaikuttamaan EU:n politiikkaan. Verkosto toimii myös alustana rajat ylittävälle yhteistyölle. 

Lisätietoja:
Lisätietoa NSPA-verkostosta
NSPA-verkoston verkkosivut
NSPA-foorumin ohjelma
NSPA-foorumiin ilmoittautuminen