FI  |  EN

FI  |  EN

Webinaari LULUCF-asetuksesta 8. helmikuuta

1.2.2022

Euroopan parlamentin Suomen-toimisto järjestää webinaarin Euroopan unionin maankäyttöä ja metsiä koskevasta LULUCF-asetuksesta. Asetus on osa Euroopan komission laajaa ilmastolakipakettia, jonka avulla EU tavoittelee kasvihuonepäästöjensä puolittamista vuoteen 2030 mennessä. LULUCF-asetuksella pyritään ohjaamaan EU-jäsenmaita kehittämään hiilinielujaan ja vähentämään maankäyttösektorin päästöjä.

Keskustelussa ovat mukana muun muassa Euroopan parlamentin ympäristövaliokunnan LULUCF-esittelijä Ville Niinistö (Greens, vihr.), sekä teollisuusvaliokunnan lausuntoa aiheesta valmisteleva Henna Virkkunen (EPP, kok.).

LULUCF-webinaari järjestetään 8. helmikuuta klo 13-14:30 Brysselin aikaa. Keskustelua voi seurata parlamentin toimiston Facebook-sivulla tai Facebook-tapahtumassa. Webinaarin seuraaminen ei edellytä Facebook-tiliä tai kirjautumista. Tapahtuma on avoin kaikille.

Lisätietoja:
Euroopan parlamentti Suomen-toimisto
Tiedote webinaarista
Tapahtuman Facebook-sivut