FI  |  EN

FI  |  EN

Ehdota jäseniä Euroopan tutkimusneuvoston tieteelliseen neuvostoon

15.3.2022

Euroopan komission perustama riippumaton pysyvä valintalautakunta (Standing Identification Committee) on käynnistänyt jäsenhaun Euroopan tutkimusneuvoston (European Research Council, ERC) tieteelliseen neuvostoon (Scientific Council). Valintalautakunta kehottaa sidosryhmiä nimeämään ehdokkaita tieteellisen neuvoston jäseniksi.

Tieteellinen neuvosto on itsenäisesti toimiva elin, joka määrittelee ERC:n tiederahoituksen strategian sekä menetelmät. Neuvoston jäsenyys kestää neljä vuotta, jonka jälkeen on mahdollisuus hakea kerran jatkokautta. Neuvoston jäsenet edustavat Euroopan tiedekenttää.

Mahdollisuus nimetä ehdokkaita päättyy 6. toukokuuta.

Lisätietoja:
Komission tiedote
Euroopan tutkimusneuvoston tieteellisen neuvoston verkkosivut