FI  |  EN

FI  |  EN

ERIAFF metsäisten alueiden verkoston webinaari 29.3.

8.3.2022

ERIAFF (European Regions for Innovation in Agriculture, Food and Forestry) metsäisten alueiden verkosto järjestää 29. maaliskuuta kello 14:00-16:00 CET webinaarin metsien ja alueiden roolista Euroopan unionin metsiin kohdistuvista aloitteista.

Tapahtumassa puhujina ovat muun muassa europarlamentaarikko Ulrike Müller (Renew Europe Group), Euroopan komission ympäristön pääosaston biodiversiteettiyksikön johtaja Humberto Delgado Rosa, sekä Euroopan talous- ja sosiaalikomitean jäsen ja EU:n uuden metsästrategian raportööri Simo Tiainen. Lisäksi webinaarissa esitellään ERIAFF metsäisten alueiden verkoston kannanotto ajankohtaisiin EU:n metsäaloitteisiin.

Tapahtuma on englanniksi ja siihen tulee rekisteröityä etukäteen.

Lisätietoja:
ERIAFF
ERIAFF kannanotto
Tapahtuman ohjelma
Linkki rekisteröitymiseen