FI  |  EN

FI  |  EN

The Investors Dialogue on Energy -foorumi edistämään EU:n energia-alaa

18.3.2022

The Investors Dialogue on Energy on Euroopan komission energian pääosaston perustama uusi foorumi, joka tukee energia-alan investointeja, jotka edistävät Euroopan vihreän kehityksen ohjelman tavoitteita.

Aloitteen avulla perustetaan energia- ja sijoitusalan asiantuntijoiden foorumi, jonka alaisuudessa työskentelee viisi työryhmää:

  • Energiantuotanto
  • Energiansiirto ja -jakelu
  • Energian varastointi
  • Lämmitys ja jäähdytys
  • Palvelut ja tuottajakuluttajat

Työryhmistä kiinnostuneita sidosryhmiä kehotetaan hakemaan niihin 10. huhtikuuta mennessä. Kohderyhmää ovat muun muassa energia-alan asiantuntijat ja sijoittajat, sekä julkishallinto. Työryhmät tulevat muun muassa päivittämään jo olemassa olevia energia-alan rahoitusohjelmia ja -aloitteita, sekä toimimaan teknisinä asiantuntijoina tarvittaessa.

Lisätietoja:
Komission lehdistötiedote
The Investors Dialogue on Energy -verkkosivut