FI  |  EN

FI  |  EN

Verkkojen Eurooppa -ehdotuspyyntöhakua jatketaan 20. huhtikuuta asti

21.3.2022

Euroopan komissio on myöntänyt 258 miljoonaa euroa Verkkojen Eurooppa -välineen digitaaliseen osaan (CEF Digital). Ohjelman tarkoituksena on tukea digitaalisen tietoliikenneinfrastruktuurin kehittämistä Euroopan unionin alueella.

Ehdotuspyyntöjen avulla tuetaan muun muassa projekteja 5G- ja gigabit-yhteyksien, sekä runkoverkkojen kehittämisen parissa. CEF Digital -ehdotuspyyntöhaun kohderyhmää ovat muun muassa julkiset ja yksityiset toimijat EU-alueella, sekä heidän mahdolliset EU:n ulkopuoliset yhteistyökumppanit.

Ensimmäisten ehdotuspyyntöjen hakuaikaa on nyt jatkettu 20. huhtikuuta asti.

Ehdotuspyyntöhausta järjestettiin infopäivä 19. tammikuuta. Infopäivän tallenne on katsottavissa verkossa.

Lisätietoja:
Komission lehdistötiedote
Infopäivän tallenne