FI  |  EN

FI  |  EN

ERA industrial technologies -tiekartat on julkaistu

12.4.2022

Komissio on julkaissut European Research Area (ERA) industrial technology -tiekartat. ERA industrial technology -tiekartat ovat komission työkaluja, joiden avulla kiihdytetään tutkimustulosten ja innovaatioiden käyttöönottoa eri aloilla tukien EU:n vihreää ja digitaalista siirtymää.

Tiekartat ovat komission, EU jäsenvaltioiden ja eri tieteenalojen edustajien yhteistyön tulosta. Julkaistavat tiekartat kattavat seuraavat alat:

  • Vähähiiliset teknologiat (julkaistu huhtikuussa 2022)
  • Kiertotalous teknologiat (julkaistaan viimeisellä vuosineljänneksellä 2022)

ERA industrial technology -tiekarttojen kohderyhmää ovat muun muassa teollisuuden edustajat ja yritykset, tutkimuslaitokset ja yliopistot, sekä EU jäsenvaltiot. Tiekartat tarjoavat kattavan silmäyksen uusimmasta teknologiasta ja käynnissä olevista EU ohjelmista ja rahoitusvälineistä.

Lisätietoja:
Komission lehdistötiedote
ERA Common Industrial Technologies Roadmaps -verkkosivut