FI  |  EN

FI  |  EN

NEB LAB -ajatushautomo osana uutta eurooppalaista Bauhausia

11.4.2022
Lapin materiaalipankki – Iiro Kerkelä

Komissio on käynnistänyt NEB LAB -ajatushautomon, joka tukee uuden eurooppalaisen Bauhausin (New European Bauhaus, NEB) toteuttamista hankkeiden kautta. Uusi eurooppalainen Bauhaus -ohjelmassa haetaan hankkeita ja ideoita, jotka auttavat luomaan kauniita, kestäviä ja osallistavia asuinympäristöjä.

NEB LABin toiminta käynnistetään uuden eurooppalaisen Bauhasin ystäviä  koskevalla haulla. NEB ystävien tehtävänä on tukea kestävien yhteisöjen toimintaa, sekä toimia NEB-ohjelman asiantuntijaryhmänä ja keskeisenä keskustelukumppanina. Ystävät liittyvät osaksi uuden eurooppalaisen Bauhausin yhteisöä, johon kuuluu esimerkiksi yli 450 virallista kumppania, asiantuntijaa ja uuden eurooppalaisen Bauhausin palkintojen voittajia ja finalisteja.

Komissio on lisäksi käynnistänyt useita NEB LAB -hankkeita:

Lisätietoja:
Komission lehdistötiedote
NEB LAB
Uusi eurooppalainen Bauhaus
Ystäviä koskeva haku