FI  |  EN

FI  |  EN

Rekisteröityminen saamelaisviikolle on auki

5.4.2022
Lapin materiaalipankki – Harri Tarvainen

Saamelaisneuvoston ja Suomen saamelaisnuoret ry:n saamelaisviikko (EU-Sámi Week) järjestetään 20.–22. kesäkuuta Brysselissä.  

Saamelaisviikon tarkoituksena on vahvistaa suhteita saamelaisten ja EU:n välillä. Tapahtuman tavoitteena on lisätä EU:n päätöksentekijöiden tietoisuutta saamelaisten osallistamisesta ja huomioimisesta päätöksenteossa.  

Saamelaisviikko tarjoaa eri alojen asiantuntijoille mahdollisuuden oppia ja jakaa parhaita käytänteitä taloudellisen kehityksen, sosiaalisen osallisuuden, rajat ylittävän yhteistyön ja paikallisyhteisöjen omien kehittämishankkeiden aloilla erityisesti saamelaisten näkökulmasta. Tapahtumaan rekisteröityminen on auki. 

Lisätietoja:
Tapahtuman verkkosivut
Rekisteröityminen