FI  |  EN

FI  |  EN

Elinkeinoelämäverkottuneet tutkimushankkeet ja toimintaympäristön kehittämisavustus Itä- ja Pohjois-Suomessa

15.9.2022

Etelä-Savon, Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan sekä Kainuun, Pohjois-Pohjanmaan ja Lapin ELY-keskukset avasivat syyskuun alussa rahoitushaun ylimaakunnallisiin soveltavan tutkimuksen elinkeinoelämäverkottuneisiin hankkeisiin ja muihin toimintaympäristön kehittämishankkeisiin. Elinkeinoelämäverkottuneiden hankkeiden osalta ELY-keskukset myöntävät rahoitusta vain älykkään erikoistumisen strategioiden painopistealoille. Lisäksi hankkeiden tulee merkittävästi edistää yhteistyötä alueen Pk-yritysten ja korkeakoulujen tai tutkimuslaitosten välillä. Rahoitus on haettavissa Eura2021-järjestelmän kautta 31.10.2022 saakka.

Rahoituksesta pidettiin infotilaisuus 23.8. Tilaisuuden materiaalit ovat nähtävissä täältä.

ELMO II -koordinaatiohanke tarjoaa tukea hankehakuun. Itä- ja Pohjois-Suomen maakuntien strategiat ovat löydettävissä ELMO II-hankkeen verkkosivuilta. Maakuntien omien strategioiden lisäksi haussa otetaan huomioon myös Itä- ja Pohjois-Suomen yhteinen älykkään erikoistumisen strategia 2019–2023. Hankeideoiden linkittymisestä älykkään erikoistumisen strategioihin voi saada myös neuvoa ELMO II –hankkeelta ottamalla yhteyttä projektipäällikkö Riikka Tanskaseen.

Riikka Tanskanen
ELMO II projektipäällikkö
riikka.tanskanen@lapinliitto.fi

Lisätietoja:

ELMO II -verkkosivut
Eura2021 hakuilmoitus Etelä-Savon, Pohjois-Savon ja Pohjois-Karjalan hakijoille
Eura2021 hakuilmoitus Kainuun, Pohjois-Pohjanmaan ja Lapin hakijoille
Itä- ja Pohjois-Suomen älykkään erikoistumisen strategiat