FI  |  EN

FI  |  EN

The 8th Annual Future of Transport Conference 2023 – tilaisuus Brysselissä

16.2.2023

The 8th Annual Future of Transport Conference 2023 -tapahtuma järjestetään 28. maaliskuuta 2023, Brysselissä. Tänä vuonna aiheena on erityisesti Euroopan autoteollisuus merkittävänä työnantajana ja innovaattorina vihreässä siirtymässä. Tapahtumassa käsitellään kysymyksiä kuten miltä Euroopan ajoneuvo- ja akkualan tulevaisuus näyttää, miten sääntelyllä voidaan tukea sektorin menestymistä vihreässä siirtymässä, sekä miten geopolitiikka vaikuttaa tavoitteeseen päästöttömästä liikenteestä vuoteen 2035 mennessä.

Puhujina tapahtumassa on muun muassa Euroopan komission liikenneasioista vastaava komissaari Adina Vălean, Green Deal -ohjelman varapuheenjohtaja Daniel Mes ja Euroopan komission viestintäverkot, sisällöt ja teknologia -pääosaston johtaja Max Lemke. Tapahtuma on avoin kaikille aiheesta kiinnostuneille.

Lisätietoja:

Tapahtuman verkkosivut

Linkki rekisteröitymiseen