FI  |  EN

FI  |  EN

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

NSPA Biotalous- ja energiatyöryhmän sidosryhmätapaaminen

23.11.2022

Pohjoisen harvaan asutut alueet -verkosto (Northern Sparesly Populated Areas, NSPA) järjestää keskiviikkona 23. marraskuuta kello 13:00 CET virtuaalisen biotalous- ja energiatyöryhmän sidosryhmätapaamisen (NSPA Bioeconomy and Energy WG Stakeholder Meeting).

Tapaamisen pääteemana on EU:n ajankohtaiset energia-asiat. Lisäksi tapaamisessa käydään läpi osallistuvien sidosryhmien ja työryhmän toimintaa.

NSPA-verkosto on tiivistä yhteistyötä Ruotsin neljän pohjoisimman maakunnan, Suomen seitsemän pohjoisimman ja itäisimmän ja Pohjois-Norjan alueiden välillä. Yhdessä nämä alueet pyrkivät lisäämään EU:n instituutioiden ja muiden sidosryhmien tietoisuutta NSPA-alueesta, sen erityisolosuhteista ja mahdollisuuksista ja vaikuttamaan EU:n politiikkaan. Lisäksi verkosto toimii alustana rajat ylittävälle yhteistyölle ja hyvien käytäntöjen vaihdolle.

Kaikki aiheesta kiinnostuneet ovat tervetulleita tilaisuuteen. Tilaisuus järjestetään Teams-kokouksena. Lisätietoja voi kysyä Itä- ja Pohjois-Suomen EU-toimiston erityisasiantuntijalta Tiia Talvisaralta ([email protected]).

Lisätietoja:

Tilaisuuden osallistumislinkki
NSPA:n verkkosivut
NSPA biotalous- ja energiatyöryhmä

-

Tiedot

Päivämäärä:
23.11.2022